Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Enel a incheiat un parteneriat cu Philips Lighting pentru a ajuta clientii sa isi reduca consumul de energie

Clientii Enel Energie Muntenia se pot bucura acum de economii la factura de energie, in urma parteneriatului incheiat de companie cu Philips Lighting, care ofera clientilor rezidentiali posibilitatea de a cumpara becuri cu LED de la Punctele Enel din Bucuresti.

ā€žContinuam sa urmam strategia noastra centrata pe client, care se axeaza pe modernizarea continua a operatiunilor noastre si pe o abordare pe mai multe directii, intrucat nu mai suntem o simpla companie de utilitati, ci cautam sa devenim un furnizor de bunuri si servicii multiple. Parteneriatul cu Philips Lighting este una dintre masurile luate pentru a face viata clientilor nostri mai usoara si vom continua sa venim cu alte solutii inovatoare", a declarat Michele Grassi, director general Enel Energie si Enel Energie Muntenia.

ā€žViziunea noastra este aceea de a crea valoare adaugata prin iluminatul conectat, oferind clientilor nostri lumina potrivita care aduce, in afara de economii semnificative de energie, confort sustinut, bunastare, productivitate si sigurantĒŽ in viata de zi cu zi. Cred cu tarie ca parteneriatul strategic pe care il lansam acum cu Enel in Romania va sustine eforturile noastre de a accelera trecerea la eficienta energetica si iluminatul de calitate pe piata locala", a declarat Bogdan Balaci, director comercial pentru Europa de Sud-Est la Philips Lighting.

Becurile cu LED de la Philips Lighting ofera aceeasi luminozitate ca becurile conventionale folosind doar 20% din energie. In plus, becurile cu LED au o durata de viata si o fiabilitate mai mare decat becurile conventionale. Mai mult, prin evitarea componentelor periculoase, cum ar fi mercurul, acestea contribuie si la protejarea mediului inconjurator.

Clientii pot achizitiona un pachet ce include patru becuri cu LED, de tip 40W E14 sau 75W E27, cu preturi incepand de la 90 lei / pachet, TVA inclus. Plata poate fi facuta la fata locului, in Punctele Enel, prin utilizarea dispozitivelor de plata, sau la o data ulterioara, folosind oricare dintre metodele alternative de plata disponibile pentru clientii Enel (mai multe detalii disponibile pe http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html) sau prin intermediul facturii de energie electrica (care va include si valoarea pachetului).

Oferta este valabila in Punctele Enel din Berceni, Drumul Taberei, Decebal si Militari, ca parte a unui proiect-pilot ce va fi extins la nivel national.

Mai mult, Enel si Philips Lighting au lansat recent o promotie pentru clientii Enel care isi activeaza factura electronica. Pana la 31 decembrie 2016, toti clientii Enel din zonele traditionale care isi activeaza factura electronica vor beneficia de o reducere de 50% la o selectie de produse de iluminat Philips disponibile in magazinul online dedicat. Mai multe detalii sunt disponibile aici:
http://www.enel.ro/ro/clienti-promotii-enel-philips-ee.html si aici: http://www.enel.ro/ro/clienti-promotii-enel-philips-em.html.

Parteneriatul incheiat cu Philips Lighting este in linie cu strategia Enel in Romania de a permite clientilor sa reduca consumul de energie si de a proteja mediul inconjurator. De asemenea, este parte din initiativa Enel in Romania de a-si diferentia portofoliul de produse si servicii si de a inova pe piata romaneasca de utilitati.

Philips Lighting investeste masiv in dezvoltarea tehnologiilor ecologice, sustinand puternic la nivel mondial trecerea la iluminatul cu LED. Fiind cea mai mare companie de iluminat din lume, Philips Lighting ofera sisteme si solutii de iluminat complete, inclusiv becuri, corpuri de iluminat, module si sisteme inteligente de control. Compania se angajeaza sa imbunatateasca vietile oamenilor cu ajutorul luminii si sa asigure un viitor mai durabil.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Patru elemente definitorii pentru rolul si activitatea unui lider

Patru elemente defin...

Volatilitatea mediului de afaceri si orientarea din ce in ce mai mare pe atingerea obiecti...

Noi restrictii in domeniul detasarilor transnationale. Ce prevede noua directiva publicata in iulie 2018

Noi restrictii in do...

Presiunea statelor dezvoltate ale Uniunii Europene de a modifica cadrul de reglementare pr...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole