Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

TBS vine cu servicii pe noi nise de expertiza corporate si individuala

Astazi, lansam oficial, in mediul online, noul site Total Business Solutions ( TBS ). Vrem sa venim cu noutati, cu impact atat asupra serviciilor corporate cat si a celor la nivel individual.

TBS aniverseaza anul acesta 20 de ani de prezenta in piata de HR din Romania. Datorita experientei acumulate, am hotarat sa adaugam servicii si solutii complexe si complete, prin introducerea de servicii noi, dar si dezvoltarea celor existente.

Mai mult decat atat, echipa de consilieri, profesionisti de excelenta, va vor ajuta la implementarea tuturor serviciilor prezentate – de la executive search modern updatat la piata, pana la diagnoza organizationala in mediul corporate, de la consiliere in cariera pana la workshopuri adaptate cerintelor actuale ale pietei – in servciile individuale.

Cum motto-ul a fost intotdeuana “Orice ai face, fa-o cu excelenta”, suntem in continuare langa clientii nostri cu acelasi profesionalism si etica care ne-au caracterizat intodeauna.

Noile servicii atat corporate cat si individuale vin ca o cerinta fireasca pentru gradul de dezvoltare a mediului de afaceri din ce in ce mai complex din Romania. Obiectivul nostru este sa oferim expertiza, claritate, structura, coerenta si implementare.

Serviciile se vor executa/implementa sub atenta supraveghere si cu ghidajul consilierilor nostri. Experienta ce reprezinta garantia succesului brandului este un mix de cunostinte solide, teoretice si practice, in procese decum ar fi: executive search, training, dezvoltare personala & organizationala, consiliere in cariera, coaching, mobilitate, manangementul performantei, diagnoza organizationala, strategie de business, PR & Comunicare.

Impreuna cu un noi, veti putea continua atingerea obiectivelor voastre, pe termen mediu si lung. Impreuna cu noi veti construi succesul !

Daca doriti mai multe detalii despre serviciile noastre, va rugam sa ne scrieti pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea., sau descoperiti gama completa de servicii pe site-ul nostru www.tbs.ro

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Umidificarea spatiilor interioare poate reduce transmisia coronavirusului, precum si riscul de infectie

Umidificarea spatiil...

Un studiu recent arata ca prin cresterea umiditatii aerului din spatiile interioare se poa...

7 provocari de marketing si vanzari in economia post-COVID

7 provocari de marke...

Din discutiile pe care le avem cu managerii companiilor carora le oferim servicii de consu...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole