Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

EY Romania a oferit asistenta financiara si juridica producatorului Nordic Petfood, in procesul de vanzare a activitatilor sale de productie si distributie

Echipa de M&A din cadrul EY Romania a asistat producatorul numarul 1 din Romania de hrana uscata dedicata cainilor si pisicilor in vanzarea activitatilor sale de productie si distributie, intr-una dintre tranzactiile de interes, din acest an, de pe piata romaneasca.

Nordic Petfood, lider in productia locala de hrana uscata dedicata cainilor si pisicilor, a semnat saptamana trecuta contractul pentru vanzarea celor doua societati din cadrul grupului catre United Petfood, unul dintre principalii producatori si distribuitori la nivel mondial specializat in productia de hrana uscata, biscuiti si gustari pentru caini si pisici. Prin aceasta tranzactie Nordic Petfood devine parte integranta a unui jucator strategic de renume, asigurandu-si astfel accelerarea dezvoltarii viitoare a business-ului prin cresterea capacitatii de productie, accesul la noi piete si extinderea portofoliului de produse.

EY a oferit actionarilor Nordic Petfood consultanta financiara si juridica la vanzare in cadrul unui proces competitiv incheiat in mai putin de 4 luni. La complexitatea tranzactiei au contribuit atat numarul mare de potentiali investitori (strategici si financiari) interesati in achizitia Nordic Petfood, cat si perioada scurta in care s-au derulat si finalizat negocierile. Procesul de pregatire inainte de vanzare a fost instrumental pentru finalizarea rapida si cu succes a tranzactiei.

Consultanta juridica in cadrul procesului a fost realizata de Radu si Asociatii SPRL | EY Law, care a oferit vanzatorilor asistenta prin analiza “due diligence” initiala asupra societatilor din perimetrul tranzactiei, precum si in legatura cu redactarea si negocierea contractului de vanzare-cumparare si a documentelor tranzactiei.

De asemenea, EY a oferit, in cadrul tranzactiei, si asistenta fiscala prin intermediul echipei PAS (People Advisory Services – Servicii de Asistenta in Afaceri pentru Persoane Fizice).

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

In serviciile de ”Soft FM” diferenta o fac oamenii si comunicarea

In serviciile de ”So...

Domeniul de Facility Management (FM) acopera o varietate mare de servicii. In functie de p...

Orasul inteligent nu e un moft, e o necesitate

Orasul inteligent nu...

In luna iunie 2018 a fost publicat clasamentul celor mai „inteligente” orase din lume. Adi...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole