Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Magazinul Dedeman din Pantelimon va fi inaugurat pe 7 septembrie

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide pe 7 septembrie magazinul din Pantelimon, cel de-al 6-lea din Bucuresti si al 49-lea la nivel national.

Magazinul, amplasat pe Soseaua Dudesti-Pantelimon, nr. 2 – 40, este a doua unitate Dedeman din sectorul 3, iar realizarea sa a presupus un buget de aproximativ 15 milioane de euro.

Construita pe o suprafata de peste 14500 mp., cea mai noua investitie a companiei Dedeman dispune si de o parcare generoasa compusa din 504 locuri de parcare.

Pentru a raspunde cat mai rapid si complet solicitarilor venite din partea clientilor noului magazin, o echipa compusa din 216 angajati a fost atent recrutata, pregatita si specializata in celelalte magazine din Bucuresti, astfel incat sa atinga nivelul de competenta cu care sunt obisnuiti clientii Dedeman din Capitala, dar si din restul tarii.

“Deschiderea magazinului din Pantelimon este inca un pas in strategia noastra de a acoperi cat mai eficient Capitala prin magazine apropiate de clienti si accesibile din orice parte a orasului dar si din imprejurimile acestuia. Avem increderea ca proximitatea fata de client si timpul scazut de raspuns la cerintele acestuia ne pot mentine competitivi intr-o piata marcata de schimbari si provocari.”Dragos Paval, Presedintele companiei Dedeman.

Organizarea raioanelor magazinului din Pantelimon respecta structura intuitiva testata cu succes si in celelalte magazine ale retelei. Spatiul generos si showroom-urile de mobila, decoratiuni, gresie si faianta si gradina ofera zeci de idei pentru amenajarea caminelor iar ambientul prietenos creeaza o experienta placuta la cumparaturi.

In gama de peste 45.000 de produse disponibile la Dedeman Pantelimon clientii vor descoperi solutii pentru constructii si amenajari interioare, gresie si faianta, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, mobila, utilaje si scule electrice.

Pe langa produsele variate si de calitate, magazinul pune la dispozitia clientilor si cateva servicii auxiliare care sa ii ajute pe acestia in procesul de cumparare: serviciul de proiectare bai si bucatarii, mixare vopsele, comenzi speciale, livrarea marfurilor si retur de produse.

In plus, pentru proiectele de amploare care necesita o finantare suplimentara, operatorii de credit parteneri care au birouri in magazin propun oferte special gandite pentru clientii Dedeman si planurile lor de constructie, reabilitare sau amenajare a locuintei.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

In serviciile de ”Soft FM” diferenta o fac oamenii si comunicarea

In serviciile de ”So...

Domeniul de Facility Management (FM) acopera o varietate mare de servicii. In functie de p...

Orasul inteligent nu e un moft, e o necesitate

Orasul inteligent nu...

In luna iunie 2018 a fost publicat clasamentul celor mai „inteligente” orase din lume. Adi...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole