Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Gaetan Pacton preia conducerea ca Director general in exercitiu la PROFI

La capatul a trei ani incununati de succes ca Director general Profi, Pawel Musial se retrage si preda conducerea actualului Vice-Presedinte si Chief Operating Officer Gaetan Pacton (foto stanga), cu incepere de la 1 octombrie 2022.

Pawel a revenit la conducerea companiei in 2020, dupa o pauza de cinci ani. Numit initial Executive Chairman, el a preluat apoi rolul de director general, planuind sa duca mai departe parcursul de succes al magazinelor Profi si sa il ridice la un nou nivel.

“Obiectivul meu a fost sa construim un nou format de supermarket care sa ofere cumparaturi de proximitate, cu preturi convenabile si calitate buna, atractiv pentru toate categoriile sociale. Rezultatele de pana acum arata ca obiectivul initial a fost atins, iar echipa condusa de Gaetan Pacton in calitate de director general in exercitiu vor duce mai departe munca pe care am inceput-o, oferind clientilor nostri din intreaga tara experiente de cumparare de cea mai buna calitate in categoria lor”, a declarat Pawel Musial. “Dupa multi ani petrecuti departe de casa, in sfarsit voi putea sa dedic mai mult timp familiei si intereselor mele. Aceasta nu este o despartire, caci am numerosi prieteni aici, iar pentru mine Romania va ramane pentru totdeauna a doua patrie.  Multumesc intregii echipe Profi pentru colaborare si devotement, si tuturor furnizorilor si partenerilor nostri pentru sustinere. Va urez mult succes si noroc!”
 
“In acesti ani de provocari, cand am fost martorii pandemiei de Covid-19 si ai invadarii Ucrainei, Pawel a introdus conceptul Noul Profi si idei inovatoare care au propulsat vanzarile companiei si i-au transformat imaginea in cea a unei retele de retail alimentar inovatoare. Pawel si-a atins toate obiectivele setate la inceputul lui 2020 si lasa in urma sa o retea Profi revigorata, care totodata a devenit cel mai mare angajator din Romania si retailerul alimentar cu cea mai mare acoperire nationala”, a afirmat Robert Knorr (foto dreapta),  MidEuropa Managing Partner.
 
Gaetan Pacton are peste 20 de ani de experienta in retailul alimentar din Romania, lucrand anterior la Carrefour, Univers'all si La Fourmi. La Profi a detinut functiile de director operational si director de expansiune.
 
“Am venit in Profi si m-am alaturat acestei mari echipe in 2011, cand compania nu avea decat 83 de magazine. In ultimii 12 ani am reusit sa construim reteaua de retail alimentar cu cel mai mare numar de magazine si cu cea mai rapida rata de crestere. Sunt foarte mandru si bucuros sa conduc aceasta organizatie minunata. Ne vom stradui in continuare sa fim retailerul preferat pentru milioane de clienti din intreaga Romanie”, a spus Gaetan Pacton, proaspat numitul Director general in exercitiu al Profi.
 
“Gaetan a facut parte integranta din povestea de succes Profi, lucrand indeaproape cu noi in ultimii cinci ani. Il consideram pe Gaetan drept succesorul natural al lui Pawel, avand o cunoastere profunda a afacerii Profi si o vasta experienta in industria retailului alimentar. Ii uram success in noul sau rol si asteptam sa conlucram in noua sa calitate de director general in exercitiu al magazinelor Profi”, a declarat MidEuropa Principal Berke Biricik.
 
Cu peste 1,600 de magazine integrate si partener active in mai mult de 750 de localitati si 27,000 de angajati, Profi este cel mai mare angajator din Romania.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences