Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Lucian Penes este noul director financiar al Distributie Energie Electrica Romania

Cu o experienta profesionala de peste 24 de ani in sectorul financiar, Lucian Penes, prin noua pozitie, este responsabil de activitatea financiara a Distributie Energie Electrica Romania.

Absolvent al Academiei de Studii Economice si al unui M.B.A. la University of Sheffield, domnul Lucian Penes a detinut functii de top management in companii importante, la nivel national si international, acumuland expertiza in management financiar, raportare si analiza financiar-contabila, precum si consultanta financiara.

‚ÄúSunt bucuros sa contribui, prin acest rol, la strategia de dezvoltare a companiei, a celui mai important operator de distributie a energiei electrice din Romania. Prioritatile oferite de aceasta pozitie vizeaza alinierea strategiei companiei la principii de profitabilitate financiara, imbunatatirea proceselor financiare cu rol de asigurare a continuitatii activitatii si alinierea lor la necesitatile operationale ale companiei, asigurarea unei imagini integrate asupra performantei si¬† valorii companiei (corelata cu perspectiva actionarilor si a pietei economice in care compania isi desfasoara activitatea)‚ÄĚ - a declarat Lucian Penes (foto), Director Financiar DEER.

‚ÄúSuntem bucurosi sa avem in echipa DEER un coleg cu experienta si expertiza¬† lui Lucian, si sunt convinsa ca venirea lui in conducerea executiva a companiei va aduce valoarea adaugata de care aveam nevoie in realizarea obiectivelor strategice ale companiei‚ÄĚ - a declarat Mihaela Rodica Suciu, Director General DEER.

Distributie Energie Electrica Romania (DEER), parte a Grupului Electrica, este cel mai important operator national de distributie a energiei electrice, care acopera 18 judete, din trei zone geografice, reprezentand 40,7% din teritoriul Romaniei.

Compania isi desfasoara activitatea in judetele Alba, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Braila, Buzau, Cluj, Covasna, Dambovita, Galati, Harghita, Maramures, Mures, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Salaj si Vrancea, oferind servicii pentru peste 3,8 milioane de utilizatori, prin intermediul unei retele de distributie de aproximativ 201.082 kilometri.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML¬ģ

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search ‚Äď De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences