Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

AutoAtu te ajuta sa iti pregatesti masina pentru vara

Vara aceasta, AutoAtu vine in ajutorul soferilor. Magazinul online de piese auto pune la dispozitia clientilor toate lucrurile de care au nevoie pentru a-si pregati masina pentru concediul de vara. Produsele originale sau aftermarket puse la dispozitie de AutoAtu ofera atat calitate ridicata, cat si preturi avantajoase.

In timpul sezonului cand, praful si polenul reprezinta un pericol atat pentru sanatatea pasagerilor, cat si pentru cea a pieselor auto. Din acest motiv este important ca filtrele auto sa functioneze la capacitate maxima. Magazinul de piese auto online AutoAtu ofera o gama variata de filtre de combustibil, filtre de ulei, filtre de habitaclu, filtre de polen si filtre de particule.

Pe masura ce temperatura de afara devine din ce in ce mai ridicata, creste riscul ca motorul masinii sa se supraincalzeasca. Antigelul are rolul de a prelua caldura de la motor si de a o dispersa in atmosfera. Multi soferi cunosc rolul antigelului in protejarea motorului de inghet, dar importanta lui in timpul sezonului cald este deseori ignorata. Pentru cei care nu au schimbat antigelul odata cu finalul iernii, specialistii AutoAtu recomanda achizitionarea unui lichid antigel special conceput pentru sezonul de vara.

Radiatorul este un alt element important care asigura temperatura optima de functionare a motorului. Este indicat sa se verifice starea de functionare a radiatorului la un service autorizat inainte de plecarea in concediu. In cazul in care acesta trebuie schimbat, puteti economisi bani achizitionand online un radiator. Magazinul online AutoAtu ofera preturi avantajoase la radiatoare cu apa si produse conexe.

Nu in ultimul rand, placutele pentru sistemul de franare sunt elemente importante care ar trebui verificate inainte de plecarea in concediu. Acestea sunt folosite intens in perioada iernii, asa ca ar putea necesita schimbarea odata cu venirea caldurii. Placutele de frana uzate pun in pericol siguranta soferului, a pasagerilor si a celorlalti participanti la trafic.

Soferii responsabili pot economisi bani vara aceasta apeland la serviciile magazinului de piese auto online AutoAtu. Verificarea tehnica adecvata si inlocuirea pieselor auto uzate asigura un concediu placut si sigur familiei.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Patru elemente definitorii pentru rolul si activitatea unui lider

Patru elemente defin...

Volatilitatea mediului de afaceri si orientarea din ce in ce mai mare pe atingerea obiecti...

Noi restrictii in domeniul detasarilor transnationale. Ce prevede noua directiva publicata in iulie 2018

Noi restrictii in do...

Presiunea statelor dezvoltate ale Uniunii Europene de a modifica cadrul de reglementare pr...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole