Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

STEJERIS – dezvoltare rezidentiala exclusivista in Brasov – vanzarile de apartamente din prima faza aproape de pragul de 90%

STEJERIS, proiectul arhitectilor-dezvoltatori REDESIGN, este un proiect rezidential exclusivist format din opt cladiri cu regim mic de inaltime, dominat de spatii verzi, avand in total 82 de apartamente, duplexuri si unitati de tip penthouse. STEJERIS este amplasat in zona istorica a Brasovului, pe drumul spre Poiana Brasov, la 5 minute de centrul orasului si la 15 minute de partiile de schi.

Localizarea exclusivista permite orientarea tuturor apartamentelor spre sud, cu o vedere spectaculoasa asupra centrului istoric al Brasovului, vf. Tampa sau vf. Postavarul. Investitia totala in proiect este estimata la peste 15 milioane de Euro.

Prima faza a proiectului cuprinde trei cladiri cu un numar total de 41 de apartamente, ce vor fi finalizate in primul trimestru din 2020. Gradul de contractare din prima faza este de aproape 90%, in timp ce din faza imediat urmatoare, ce include doua cladiri cu livrarea programata in trimestrul III 2020, s-au contractat peste 50% din unitati.

Ionut GUTIS, Managing Partner REDESIGN: „Ritmul vanzarilor a fost in linie cu asteptarile noastre, si anume, desi mixul de apartamente din STEJERIS include momente speciale pentru fiecare tip de locuinta, incepand de la cele cu 2 sau 3 camere, cu ferestre largi pe toata lungimea livingului sau dormitoarelor, duplexuri pe doua etaje, apartamente penthouse sau loft cu spatii pe dubla inaltime si pereti cortina de pana la 6 metri inaltime, in primele luni de la lansarea proiectului majoritatea discutiilor si contractelor incheiate au vizat unitati de 2 sau 3 camere. Apoi, in vara acestui an, pe masura ce lucrarile de constructii au evoluat si clientii au putut admira privelistea spectaculoasa direct din viitoarele apartamente, interesul a crescut foarte tare, inclusiv pentru unitatile mai mari, astfel am reusit sa contractam, inca din aceasta faza, apartamente penthouse, cu o suprafata de peste 300 mp construiti, acestea fiind unele dintre cele mai spectaculoase unitati rezidentiale din Brasov, cat si apartamente tip duplex pe doua etaje cu acces individual si gradini proprii, ce sunt o alternativa ideala la o casa individuala in acesta zona a Brasovului.”

REDESIGN va administra complexul si dupa predarea apartamentelor, avand ca principal obiectiv mentinerea unui standard inalt de locuire, in linie cu specificul exclusivist al proiectului. Serviciile de administrare vor include si optiunea de management al apartamentelor in scopul inchirierii in regim hotelier sau pe termen mediu si lung, pentru un numar limitat de unitati.

Apartamentele din cadrul STEJERIS se vor livra complet finisate, inclusiv cu mobilierul de bucatarie, in acest scop, REDESIGN incheind un parteneriat cu KUXA Studio.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

7 metode de generare a oportunitatilor de vanzare online

7 metode de generare...

Vanzarile online sunt complet diferite comparativ cu cele fata-in-fata. Cu exceptia cazulu...

Umidificarea spatiilor interioare poate reduce transmisia coronavirusului, precum si riscul de infectie

Umidificarea spatiil...

Un studiu recent arata ca prin cresterea umiditatii aerului din spatiile interioare se poa...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole