Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Compania Avison Young, prezenta in Romania din 2017, deschide un birou nou in Austria

Compania canadiana de consultanta imobiliara isi intareste echipa de management din Romania, pe masura ce acopera noi piete din Europa

Compania canadiana de consultanta imobiliara Avison Young, prezenta in Romania din 2017, anunta extinderea in Europa prin deschiderea unui nou birou in Austria.

Pe piata din Austria, agentia va avea o afiliere strategica cu firma locala GVA Real Consult, care va activa sub brandul Avison Young si va furniza servicii integrate clientilor locali si multinationali, avand ca obiectiv dezvoltarea serviciilor de consultanta imobiliara catre clienti din regiunea DACH.

Activand de 30 de ani pe piata, expertii GVA Real Consult au oferit solutii personalizate pentru clientii companiei, avand o experienta vasta in investitii, finantare, evaluarea proprietatilor, administrarea cladirilor si a procesului de inchiriere pentru chiriasi, proprietari si investitori. Echipa GVA Real Consult ofera, de asemenea, expertiza in responsabilitatea corporativa si guvernanta, sprijinind clientii in luarea deciziilor de dezvoltare durabila, investitii si management al proprietatii.

Astfel, Avison Young isi extinde amprenta existenta in Europa, unde compania are operatiuni deja in Romania, Germania, Ungaria, Irlanda, Polonia, Bulgaria, Republica Ceha si Marea Britanie.

„Suntem concentrati sa ne extindem acolo unde clientii nostri au nevoie de noi si unde exista resursa umana cu potential. Echipa de profesionisti din Austria cu o experienta vasta in domeniu se alatura unui numar tot mai mare de consultanti si experti Avison Young din Europa, care pun in valoare accesul la informatiile si tehnologiile companiei, pentru a oferi cele mai bune servicii clientilor nostri.”, a declarat Mark Rose, presedinte si CEO al Avison Young.

Pe langa noul birou din Austria, anul acesta Avison Young s-a extins pe alte trei piete noi din Europa, deschizand birouri in Ungaria, Bulgaria si Cehia. Deschiderea biroului Avison Young din Cehia a fost coordonata de David Canta, managing director al Avison Young Romania, care s-a implicat in recrutarea echipei de profesionisti in domeniul imobiliar din regiune.

„Sunt foarte fericit ca am atins obiectivul de a acoperi o mare parte din regiune intr-un timp foarte scurt. Pe masura ce ne extindem, vom continua sa ne axam pe atragerea celor mai bune talente si pe dezvoltarea unor  fundamente sanatoase care sa ne permita sa crestem  acoperirea operatiunilor in regiune si pe alte piete din Europa. Pe langa echipa foarte puternica pe care o dezvoltam in restul Europei, biroului din Bucuresti s-au alaturat recent Laurentiu Duica, Andrei Voica si Otilia Bordei, care intaresc capabilitatile locale in sectorul logistic si de birouri.”, a declarat David Canta (foto stanga sus), Principal Avison Young Romania & Cehia.

„Cand esti un jucator emergent, ai ocazia sa faci lucrurile diferit, fara a avea pe umeri presiunea unei „mosteniri”. Marile firme vorbesc despre transformare si managementul schimbarii pentru operatiunile lor extinse, in timp ce noi construim de la zero cele mai bune practici. Avem o cultura unica, avem o mentalitate de dezvoltare continua si agilitatea de a integra cele mai recente inovatii in operatiuni si furnizarea de servicii. Acest lucru face ca Avison Young sa fie atractiva pentru oamenii talentati care doresc sa se alature unei companii cu aspiratii si ambitii inalte, dar si pentru clientii ce-si doresc o abordare proaspata care sa rezoneze cu strategiile lor progresiste.”, a completat David Canta.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences