Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Cum sa faci rost de bani rapid pentru un business?

Un business inseamna multa munca si perseverenta in asa fel incat ideea cu care ai pornit la drum sa se transforme intr-un proiect valoros, aducator de profit. Cu toate acestea, orice business la inceput de drum are nevoie de finantare, asa ca fie apelezi la fonduri proprii, in cel mai bun caz, fie la un credit rapid care sa te ajute sa iti continui afacerea.

Este de la sine inteles ca nu este deloc usor sa pornesti un business de la zero, sa ai in subordine angajati cu promisiuni ferme de salarii si de asemenea, o chirie lunara de plata. La toate acestea, se mai adauga si alte cheltuieli pe care nu le prevezi inca de la inceput, insa fara de care nu poti continua ceea ce ti-ai propus.

Si chiar si atunci cand esti optimist, cand cifra de afaceri a companiei tale este una promitatoare, trebuie sa iei in calcul ca pot aparea, mai ales la inceput anumite situatii neprevazute, carora trebuie sa le faci fata. Un business de inceput nu este 100% stabil, va avea nevoie de multa munca, de depasirea unor crize de management, resurse umane si chiar financiare, pentru ca mai apoi totul sa se aseze pe un fagas normal. De aceea, in calitate de manager al unei companii trebuie sa fii intotdeauna pregatit si sa faci fata solicitarilor de crestere salariala, cresterile taxelor si impozitelor, a chiriei sau chiar pierderea unor clienti noi, abia contractati. Toate aceste lucruri vor avea nevoie de sustinere financiara din partea initiatorului de proiect, asa ca pentru astfel de situatii neprevazute ai putea opta pentru contractarea unui credit rapid care sa te ajute sa treci peste aceste mici „obstacole”. In acest mod vei avea la indemana solutia pentru continuarea business-ului tau, fara probleme.

Iata mai jos cateva lucruri de care sa tii cont pentru dezvoltarea business-ului tau!

Plan de afaceri bine pus la punct
Nimic nu functioneaza fara o buna organizare, asa ca trebuie sa cunosti inca de la inceput totul despre dezvoltarea business-ului tau, de la resursele alocate afacerii si pana la plan de management, marketing si resurse financiare implicate in dezvoltarea sa. Urmand un plan de afaceri bine conceput vei cunoaste din timp progresul business-ului tau, asa incat sa stii sa previi niste situatii limita. Si pentru ca mai mult ca sigur pentru dezvoltarea business-ului vei avea nevoie de cat mai multe resurse financiare, ar trebui sa cunosti ca orice institutie bancara sau nebancara va tine cont, pe langa acordarea de garantii, si de viitorul afacerii tale. Este necesar sa se vada inca din planul de afaceri capacitatea business-ului de a economisi.

Atentie la Start-up Nation
Atunci cand vorbim despre un start-up mai mult ca sigur suna tentant sa obtii o finantare nerambursabila, inca de la inceput de drum. Cu toate acestea, implementarea planului de afaceri trebuie sa se faca foarte precis, astfel ca nerespectarea indicatorilor pe care compania si i-a asumat in planul de obtinere a finantarii va avea drept consecinte inapoierea sumelor de bani primite. In aceasta situatie, business-ul s-ar putea sa aiba de suferit.
Nu departe stau si celelalte proiecte de finantare nerambursabila. Se cunoaste ca este nevoie de o contributie din partea companiei de 30% din valoarea investitiei, insa prin comisioane suplimentare se poate ajunge la scaderea investitiei nerambursabile la circa 50%.

Creditul rapid, o solutie de back-up!
Atunci cand ai nevoie de o finantare rapida, mai mult ca sigur vei apela la obtinerea unui credit fara prea multe formalitati, care se va obtine imediat, odata cu completarea solicitarii catre institutia financiara. O astfel de solutie ar putea deveni potrivita pentru a depasi orice fel de cheltuieli neprevazute, mai ales in cazul unui business aflat la inceput de drum. Atunci cand nu ai nevoie de o suma uriasa de bani, fiind nevoie fie sa acoperi o parte din salarii, o crestere a cheltuielilor de chirie sau chiar taxe si impozite ori pentru achizitia unor produse necesare desfasurarii activitatii, un credit rapid te va ajuta sa depasesti simplu aceste probleme. Vei depasi aceasta criza financiara, iar tu te vei concentra mai departe pe dezvoltarea ideilor de afaceri.

Sursa foto: pixabay.com

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

7 metode de generare a oportunitatilor de vanzare online

7 metode de generare...

Vanzarile online sunt complet diferite comparativ cu cele fata-in-fata. Cu exceptia cazulu...

Umidificarea spatiilor interioare poate reduce transmisia coronavirusului, precum si riscul de infectie

Umidificarea spatiil...

Un studiu recent arata ca prin cresterea umiditatii aerului din spatiile interioare se poa...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole