Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Wolf Theiss a asistat AROBS Transilvania Software in legatura cu achizitia Nordlogic, un grup de companii de dezvoltare de software personalizat

Wolf Theiss a actionat in calitate de consultant juridic pentru AROBS Transilvania Software in legatura cu achizitia a 100% din partile sociale Nordlogic Software S.R.L. si, indirect, a 100% din partile sociale / actiunile Silver Bullet Software S.R.L. si Nordlogic USA, Inc.

AROBS Transilvania Software S.A., una dintre cele mai importante companii de dezvoltare de software din Romania, a finalizat cu succes achizitia Nordlogic Software S.R.L. si, indirect, a Silver Bullet Software S.R.L., doua companii locale specializate in dezvoltarea de software personalizat si dezvoltarea de produse software, si a Nordlogic USA, Inc., o companie din SUA care furnizeaza in principal servicii pentru clientii americani ai grupului Nordlogic. In decembrie 2021, Wolf Theiss a asistat AROBS si in achizitia Berg Computers S.R.L., o companie locala de dezvoltare de software personalizat si outsourcing cu birouri in Timisoara, Lugoj si Oradea.

"Strategia noastra este sa continuam sa ne extindem atat la nivel national cat si international prin realizarea de achizitii de companii IT cu care sa dezvoltam sinergii in zona de expertiza de software services si care isi doresc sa creasca la potentialul la maxim alaturi de noi. Suntem foarte fericiti sa avem echipa Wolf Theiss alaturi de noi, in calitate de consultant, in aceasta noua achizitie a uneia dintre cele mai inovatoare companii din acest sector. Expertiza in domeniu si dedicarea echipei Wolf Theiss au fost esentiale pentru incheierea optimala a tranzactiei", a declarat Voicu Oprean, CEO AROBS Transilvania Software.

Echipele de Corporate / M&A si Tehnologie Media si Telecomunicatii (TMT) ale Wolf Theiss, coordonate de Avocat Partener Ileana Glodeanu, au oferit asistenta juridica AROBS Transilvania Software in toate etapele acestei noi tranzactii, de la efectuarea investigatiei juridice de due diligence cu privire la toate cele trei entitati tinta, consultanta privind documentatia tranzactionala si asistenta pana la finalizarea cu succes a tranzactiei.

La succesul acestei tranzactii, reglementata de legea romana, impreuna cu Ileana Glodeanu, Wolf Theiss a implicat o echipa mixta formata din George Ghitu (Senior Associate, Corporate / M&A si TMT), Costin Salaru (Associate, Employment), Nina Lazar (Associate, Data Protection, IP & TMT) si Ana-Maria Mustatea (Associate, Real Estate & Projects).

"Suntem incantati sa fim partenerii juridici ai AROBS Transilvania Software in acest nou proces de achizitie. Nu as putea fi mai mandra de expertii nostri Wolf Theiss in M&A si in tehnologie, care au fost extrem de ocupati si au reusit sa finalizeze anul trecut unsprezece (11) tranzactii in sectorul TMT si continua sa fie extrem de activi si in 2022", a declarat Ileana Glodeanu (foto), Avocat Partener si coordonatoarea practicii Corporate / M&A in cadrul biroului Wolf Theiss din Bucuresti.

AROBS Transilvania Software este o companie romaneasca specializata in furnizarea de servicii software si solutii pentru industrii diverse, cu peste 10.000 de parteneri din Europa, America si Asia. AROBS este prezenta in 11 locatii din Romania si 8 din strainatate, iar sute de specialisti AROBS construiesc solutiile viitorului in industriile Automotive, Life Sciences, Travel, IoT, Fintech, Enterprise.

Nordlogic Group este un grup de companii IT specializate in dezvoltarea de software si consultanta pentru clienti interni si internationali. Serviciile lor acopera toate etapele de dezvoltare a produselor software, de la definirea produsului pana la implementarea in productie si asistenta.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences