Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Compania Dedeman inaugureaza pe 9 aprilie la Sfantu Gheorghe magazinul cu numarul 55

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide vineri, 9 aprilie, un nou magazin in orasul Sfantu Gheorghe.

Noul magazin Dedeman este situat pe Strada Lunca Oltului, pe un teren cu o suprafata totala de peste 21.500 mp si face parte din complexul comercial Sepsi Value Center. Valoarea investitiei se ridica la suma de 11.5 milioane de euro.

Dedeman Sfantu Gheorghe are o suprafata construita de aproximativ 9.500 mp, 950 dintre acestia fiind destinati serei cu pergola in care sunt expuse plantele, articolele de gradina si cele pentru activitatile in aer liber.

Zona de exterior este amenajata cu spatii verzi si cu 210 locuri de parcare. Tot aici, clientii vor avea la dispozitie si o statie dubla pentru incarcarea autoturismelor electrice.

Dedeman Sfantu Gheorghe primeste in echipa 140 de colegi care vor ajuta fiecare client sa-si transforme in realitate orice plan legat de casa si gradina. Noii angajati au urmat programe de pregatire specifice functiei, pentru a putea raspunde tuturor solicitarilor cu sfaturi de specialitate si solutii eficiente.

“Suntem bucurosi ca incepand de acum vom fi prezenti si in judetul Covasna, mai aproape de clientii nostri din aceasta zona a tarii. Totodata, suntem mandri ca odata cu aceasta inaugurare, atingem inca un obiectiv foarte important: 55 de magazine Dedeman. Privind in urma, ni se pare ca am parcurs pana aici o calatorie fantastica. Acest magazin este o dovada in plus ca, in ciuda neprevazutului sau a provocarilor intampinate, munca alaturi de o echipa dedicata este intotdeauna incununata de succes si reusite.” - Dragos PAVAL, Presedintele companiei Dedeman.

Dedeman Sfantu Gheorghe isi deschide portile in plin sezon de primavara, ce coincide totodata cu sezonul de constructii, renovari si lucrari in curte sau in gradina. Pentru realizarea oricarui astfel de proiect, noii clienti vor beneficia de sute de oferte speciale la toate gamele de produse prezente pe rafturi.

Pentru a le oferi si un plus de inspiratie clientilor care ii vor trece pragul, magazinul a fost prevazut cu un showroom de mobila de 580 mp si cu unul dedicat mobilierului de baie si gamei de gresie si faianta. Cel din urma se desfasoara pe o suprafata de 600 mp si este alcatuit din decoruri ce ilustreaza modul in care colectiile de placi ceramice pot fi combinate cu produsele sanitare, cu piesele de mobilier si diversele accesorii, pentru a amenaja o camera de baie eleganta si echipata corespunzator.

Gama variata de produse este completata de servicii aditionale precum solutii de finantare puse la dispozitie de birourile de rate din magazin, serviciul de mixare vopsele, de confectionare perdele sau cel de proiectare bai si bucatarii. De asemenea, clientii au posibilitatea de a opta pentru livrarea produselor achizitionate la domiciliu.

Pentru cei care prefera sa faca cumparaturile de acasa, magazinul online www.dedeman.ro este cea mai potrivita alegere. In sprijinul clientilor vine si aplicatia Dedeman, disponibila pe telefon sau tableta. Prin intermediul acesteia, utilizatorii pot sa “rasfoiasca” catalogul de oferte, sa afle detalii despre produse si servicii si sa efectueze comenzi online.

Dedeman Sfantu Gheorghe se alatura celorlalte 38 de magazine Dedeman ale caror acoperisuri sunt prevazute cu panouri solare. In momentul in care vor fi puse in functiune, acestea vor putea produce energie electrica destinata exclusiv autoconsumului.

Dedeman Sfantu Gheorghe este primul magazin inaugurat de companie in 2021. Odata cu acesta, Dedeman devine prezent intr-un nou judet al tarii.

Urmatorul magazin Dedeman care isi va deschide portile anul acesta va fi cel din Ploiesti – Blejoi.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

7 metode de generare a oportunitatilor de vanzare online

7 metode de generare...

Vanzarile online sunt complet diferite comparativ cu cele fata-in-fata. Cu exceptia cazulu...

Umidificarea spatiilor interioare poate reduce transmisia coronavirusului, precum si riscul de infectie

Umidificarea spatiil...

Un studiu recent arata ca prin cresterea umiditatii aerului din spatiile interioare se poa...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole