Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Dedeman deschide pe 5 octombrie al doilea magazin din Craiova

Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide pe 5 octombrie al doilea magazin din Craiova.

Noul magazin este situat pe Calea Severinului, pe un teren generos de aproximativ 36.000 mp si este rezultatul unei investitii totale de 33 de milioane de euro.

Magazinul are o suprafata construita de 16.350 mp si face parte integranta din complexul comercial Promenada Craiova, dezvoltat de NEPI Rockcastle.

Parcarea destinata clientilor insumeaza 598 de locuri, dintre care 361 sunt situate pe acoperisul cladirii. Accesul in aceasta parcare se va face direct din bulevardul principal (Calea Severinului) prin intermediul unei pasarele. De aici, vizitatorii vor putea intra in magazin utilizand cele 3 lifturi disponibile.
In plus, parcarea de pe acoperisul magazinului Dedeman ofera o conexiune directa catre cea a complexului Promenada Craiova care dispune, de asemenea, de un numar semnificativ de locuri de parcare situate pe acoperis.

Dedeman Promenada isi asteapta noii clienti cu o echipa dedicata formata din 188 de angajati, cu peste 50.000 de produse disponibile la raft, dar si cu numeroase servicii complementare, gandite pentru a sustine cu succes toate planurile pentru casa si gradina.

Cele 12 case de marcat instalate vor facilita o experienta la cumparaturi rapida si placuta pentru clienti. O noutate o reprezinta includerea de case de marcat si in zona dedicata raionului de Gradina, cu acces imediat in galeria comerciala Promenada Craiova.

“Suntem bucurosi sa asezam pe harta tarii magazinul Dedeman cu numarul 60, inca un prag important in evolutia noastra. Din 2010, anul in care am deschis primul magazin in Craiova, si pana in prezent, Dedeman a crescut si a inovat constant, ramanand fidel misiunii sale de a oferi solutii de cea mai inalta calitate pentru proiectele de constructii si amenajari interioare ale clientilor sai. Ne propunem sa ramanem un partener de incredere pentru toti locuitorii din oras si din zonele invecinate. Prin noul nostru magazin din cadrul Promenada Craiova, suntem convinsi ca vom aduce o contributie semnificativa la dezvoltarea armonioasa a orasului si a intregii comunitati.” - Dragos PAVAL, Presedintele companiei Dedeman.

Craiovenii se vor bucura de o gama variata de produse pentru casa si gradina, dar si de oferte speciale pregatite pentru inaugurare. Acestea sunt prezentate intr-un catalog dedicat deschiderii noului magazin, disponibil exclusiv online, pe site si in aplicatia Dedeman.

In plus, in paginile de produs din magazinul online sunt prezentate informatii detaliate despre localizarea exacta la raft (zona si deschidere) a produselor aflate pe stoc in magazinul fizic. Astfel, clientii pot identifica rapid si cu usurinta produsele dorite, in special atunci cand timpul alocat cumparaturilor este limitat.

Magazinul Dedeman Promenada este prevazut cu panouri solare si cu o centrala electrica fotovoltaica care va genera energie electrica destinata exclusiv autoconsumului. Puterea totala instalata este de aproximativ 350 kWp.

De asemenea, noul magazin pune la dispozitia clientilor si o statie dubla pentru incarcarea masinilor electrice, incurajand astfel mobilitatea sustenabila.

Odata cu deschiderea acestui magazin, reteaua Dedeman ajunge la 60 de unitati in Romania.

Urmatorul magazin care isi va deschide portile anul acesta va fi cel din municipiul Petrosani.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences