Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Ionut Baciu este noul director general adjunct al PAID Romania

Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) anunta numirea lui Ionut Baciu in functia de director general adjunct. Prin aprobarea emisa si comunicata public de Autoritatea de Supraveghere Financiara miercuri, 5 aprilie, acesta preia pozitia ocupata anterior de Natalia Man. Ionut Baciu are o experienta de peste 25 de ani in domeniul serviciilor financiare si bancare, iar in ultimii patru ani a fost director financiar la PAID.

„Alaturi de intreaga echipa de management, raman dedicat misiunii PAID, aceea de a asigura protectie financiara pentru locuintele din Romania. Pastram o perspectiva strategica si pragmatica, iar printr-o abordare echilibrata am increderea ca putem continua sa ne dezvoltam intr-un mod sustenabil. Obiectivul imediat este asigurarea si mentinerea stabilitatii financiare, care sa sustina eforturile de crestere a gradului de acoperire in asigurare”, a declarat Ionut Baciu (foto), noul Director General Adjunct al PAID.

Inainte de a lucra la PAID, Ionut Baciu a ocupat functia de Director Financiar in cadrul SODEXO PASS Romania, pozitiile de Director general adjunct si Director Financiar la Gothaer Asigurari-Reasigurari si diverse roluri in Generali Romania SA.

„Aceasta numire este o reconfirmare a eforturilor si rezultatelor muncii lui Ionut Baciu in cadrul PAID. Sunt convinsa ca, din noua sa pozitie, va continua sa contribuie la dezvoltarea companiei si la atingerea obiectivelor pe termen lung. Ma bucur ca suntem o echipa puternica, lideri uniti de aceeasi responsabilitate. Continuam sa actionam preventiv si strategic pentru protectia financiara a locuintelor in fata dezastrelor naturale. Suntem pregatiti sa facem fata provocarilor si sa promovam rolul PAID ca parte din solutia de protejare a proprietatii”, a explicat Nicoleta Radu, Director General PAID.

Ionut Baciu are 48 de ani si este absolvent al Facultatii de Stiinte Economice, Sectia Contabilitate si Sisteme Informatice din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, precum si al unor stagii de pregatire nationala si internationala (Senior Management Program - Universitatea St Gallen, Leadership Program – Generali Top Talent Academy, etc).

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences