Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Deloitte Romania a asistat Grupo Bimbo la achizitia liderului local de profil Vel Pitar

Deloitte Romania a asistat compania mexicana de panificatie Grupo Bimbo, liderul global in domeniu, in procesul de preluare a liderului pietei locale de profil Vel Pitar de la fondul de capital privat NCH Capital, cu sediul in SUA. Tranzactia, care marcheaza intrarea Grupo Bimbo pe piata din Romania, a fost finalizata la inceputul anului 2023.

Deloitte Romania a coordonat procesul de achizitie si a asistat Grupo Bimbo pe tot parcursul tranzactiei prin intermediul echipei de corporate finance, formata din Radu Dumitrescu, Partener Coordonator, Florin Paunescu, Director, Angelos Fragkos, Manager, si Ruxandra Vasile, Asociat Senior. Echipa de servicii de suport in tranzactii, formata din Vlad Balan, Director, Laura Necsuliu, Asociat Senior, Andreea Voinea, Asociat Senior, si Andrea Artin, Asociat, a acoperit procesul de due diligence financiar, in timp ce echipa de investigare a fraudelor, alcatuita din Burcin Atakan, Partener, Irina Chiriac, Director adjunct, Laura Avram, Asociat Senior, Emil-Ioan Borza-Dediu, Asociat Senior, si Vasile Beleuta, Asociat Senior, a asigurat procesul de due diligence in linie cu prevederile legii privind faptele de coruptie (Foreign Corrupt Practices Act - FCPA). Echipa multidisciplinara i-a inclus, de asemenea, pe expertii in fiscalitate Dan Badin, Partener, Mihaela Iacob, Manager Senior, Laura Bobar, Manager Senior, Ana Irina Bica, Consultant Senior, si Ioana Siretchi, Consultant Senior, care au acoperit procesul de due diligence fiscal si au oferit consultanta fiscala, si pe avocatii Florentina Munteanu, Partener, Gabriela Ilie, Senior Managing Associate, si Irina Picos, Senior Associate, de la Reff & Asociatii | Deloitte Legal, care au asigurat demersul de due diligence in dreptul muncii.

„Finalizarea acestei tranzactii de referinta este rezultatul mai multor luni de munca pe tot parcursul anului trecut si marcheaza intrarea celei mai mari companii de panificatie din lume pe piata din Romania. As dori sa multumesc Grupo Bimbo pentru ca ne-a dat ocazia de a ne implica in acest proiect de referinta si speram sa integreze rapid si cu succes businessul preluat in echipele globale si regionale”, a declarat Radu Dumitrescu (foto), Partener Coordonator Consultanta Financiara, Deloitte Romania.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences