Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Jumatate din magazinele PROFI sunt conduse de parteneri

Numarul magazinelor partener a ajuns sa fie aproape egal cu cel al magazinelor integrate Profi odata cu semnarea, chiar inainte de sfarsitul lunii trecute, a contractului pentru cel de al 800-lea magazin partener Profi.

Functionand la Viseu de Sus, jud. Maramures, al 800 lea magazin de acest fel completeaza lista unitatilor partener aflate in toate judetele tarii si contribuie la atingerea uneia dintre tintele strategiei de dezvoltare a retelei: in urmatorii cativa ani toate magazinele Profi sa ajunga sa fie administrate de catre parteneri.

“Dupa un inceput lent si plin de provocari, cand testam conceptul iar potentialii parteneri isi puneau problema cum sa inteleaga parteneriatul, diferit de sistemul franciza, am invatat cum sa-l adaptam la conditiile existente pentru a obtine rezultate optime,” a declarat Magda Amarie, Director Operational, Departament Partener Profi. “Astazi oamenii din domeniu nu doar ca ne inteleg sistemul, dar pot si vedea cu ochii lor avansul rapid si realizarile celor care deja au avut incredere sa se inroleze, astfel ca acum cererile de inscriere vin spre noi in ritm alert”.

Cei care doresc sa devina parteneri https://www.profi.ro/magazin-partener/ si au sanse sa li se atribuie cate un magazin Profi sunt persoane cu experienta in comert, preferabil in comertul alimentar, si care au cunostinte de administrare a stocurilor. Este de asemenea important sa fi lucrat ca sefi de magazin, de departament sau de raion, sa fi condus echipe de angajati si sa aiba abilitatea de a organiza activitati si de a le prioritiza. Persoanele orientate catre client, cu bune abilitati de comunicare si care stiu sa relationeze sunt clar cu un pas mai aproape de statutul de partener Profi.

Cine intruneste toate aceste calitati se poate astepta ca de la momentul cand depune solicitarea de a deveni partener si pana cand dobandeste acest statut prin semnarea contractului de parteneriat sa treaca cel putin patru luni, timp care include selectia, prelucrarea documentelor si trainingul necesar. In functie de abilitatile fiecarui candidat, este totusi posibil ca intervalul de timp sa fie si ceva mai lung.

Aceasta oportunitate le este oferita tuturor, dar primii care au inteles sistemul sunt unii fosti sefi de magazin Profi. Ei se bucura de avantajul de a face aproape exact aceeasi munca dar cu rezultate mai bune, conducand adesea chiar acelasi magazin, devenit acum propria lor afacere.

In momentul de fata, o mare parte dintre parteneri sunt fosti angajati Pofi, caci vestile circula repede si oamenii care au lucrat impreuna in cadrul retelei afla cu usurinta unii de la altii ce avantaje sunt cand faci practic aceeasi activitate dar sub noua palarie. Pe zi ce trece, insa, tot mai multe persoane cu experienta din afara Profi incep sa-i perceapa beneficiile si sa ni se alature.

Unii dintre parteneri s-au acomodat atat de bine incat au ajuns, treptat, sa administreze doua, trei, chiar si cinci magazine partener, fapt incurajat de sistem cata vreme rezultatele sunt pozitive, atat pentru partener, cat si pentru compania mama, Profi.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences