Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Magister aniverseaza 20 de ani de inovatie tehnologica in retail

In luna februarie compania Magister, dezvoltatorul platformei software pentru retail SmartCash RMS, aniverseaza 20 de ani de la infiintare.

La doua decenii de la primul magazin operat cu programul SmartCash, Magister este astazi unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii integrate pentru retail din Romania.

Dincolo de miile de magazine implementate, cel mai mult ne mandrim cu sutele de specialisti din toata tara, care impartasesc cu noi aceeasi viziune si care reprezinta sufletul din spatele companiei.

Ultimele doua decenii, au marcat o evolutie fara precedent a comertului autohton. Acesta s-a modernizat si a ajuns astazi la standarde de calitate similare celor din tari cu traditie in acest domeniu.

Intrarea pe piata autohtona a marilor retele internationale de retail, care s-au intrecut in inaugurari, a fost cel mai important catalizator al dezvoltarii comertului autohton.

In acest mediu extrem de competitiv, compania Magister si-a propus sa dezvolte solutii puternice de management capabile sa ajute comerciantii romani sa opereze cu succes in acest mediu extrem de concurential.

Astazi, Magister detine un portofoliu de solutii unic in Romania, care acopera toate formatele comerciale existente pe piata, de la sisteme de tip hypermarket sau cash & carry la minimarket-uri sau cafenele. In plus, solutiile noastre software sunt completate cu o paleta larga de echipamente necesare proceselor automatizate din retailul modern si cu servicii de implementare si suport de cea mai inalta calitate.

Compania priveste cu incredere la viitor, pregatind solutii pentru comertul de maine. Principalele directii de dezvoltare sunt: integrarea inteligentei artificiale, automatizarea ridicata si suportul pentru unificarea fara precedent a canalelor de vanzare offline cu cele online.

Pe aceasta linie, anul trecut, compania a lansat propriul sistem de self-checkout denumit Magister Easy Check-Out sau mai pe scurt, ECO, primul echipament de acest tip fabricat integral in Romania.

Pentru a facilita integrarea vanzarilor online cu cele din magazine, utilizatorii SmartCash RMS au acum acces la o platforma web complet integrata, SmartCash eCommerce Framework, care imbina fiabilitatea Google Cloud cu automatizarile de proces din SmartCash RMS.

Inovatiile software continua odata cu noua versiune pe SmartCash RMS 2022. Printre cele mai importante noutati ale acestei versiuni se numara:

• Recunoasterea varstei de 18 ani folosind inteligenta artificiala pe sistemele self checkout ECO;
• Plata cu criptomoneda prin Binance Pay direct la POS;
• Noul server de raportare flexibila SmartCash FastReport Server;

„Astazi, la 20 de ani de la intrarea pe piata solutiilor pentru retail din Romania, continuam sa inovam si sa ne extindem aria de activitate fiind alaturi de clientii nostri, indiferent de dimensiunea afacerii sau domeniul lor de activitate.

Dezvoltarea constanta din aceste doua decenii ne-a demonstrat cat de multe lucruri putem reusi impreuna, uniti. Suntem increzatori in urmatoarele reusite comune: digitalizarea relatiei cu ANAF, solutiile omni-channel sau sistemele automate de vanzare sau control.

Toate acestea vor deschide noi perspective pentru afacerile de retail, iar noi si partenerii nostri certificati din toata tara, suntem pregatiti sa-i sustinem pe comerciantii din Romania pentru a satisface asteptarile cumparatorilor de astazi si cerintele comertului de maine”, a declarat Dor Bujor Padureanu, fondator si CEO Magister.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

Auditorul Financiar - profesionistul potrivit pentru misiunea de Audit AML®

Auditorul Financiar ...

Odata cu aparitia Legii 129/ 2019 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor si fin...

Headhunting sau Direct Search – De ce? Ce doleante comune au candidatii si angajatorii

Headhunting sau Dire...

Pe o piata a muncii, asa cum se prezinta ea acum in Romania, cand criza specialistilor est...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole

Update cookies preferences