Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

Hornbach Cluj-Napoca, al doilea magazin de tip DYI ce va fi livrat de Optim Project Management

Optim Project Management va livra cel de-al doilea magazin de tip DYI din Romania pentru Hornbach, receptia cu autoritatile avand loc in Cluj-Napoca.

Compania a fost numita de Hornbach Romania la mijlocul anului 2020 ca manager de proiect pentru noua dezvoltare, livrand cu success catre retailerul german in toamna aceluiasi an magazinul DYI de 12.000 mp din Oradea.

Magazinul, apartinand retailerului german Hornbach, este dezvoltat in Cluj-Napoca pe un teren de aprox. 4,10 ha si va acoperi o suprafata construita totala de aprox. 11.400 mp. Dezvoltarea va oferi o suprafata drive-in de 2.980 mp si va beneficia de o zona verde de aprox. 6.142 mp si 335 locuri de parcare.

‚ÄěReceptia cu autoritatile este o etapa majora pentru Hornbach Cluj-Napoca si suntem incantati de deschidere, echipa Optim Project Management a lucrand neincetat in ultimul an pentru a livra al doilea magazin DYI din portofoliul sau. Ca intotdeauna, sunt foarte mandru de echipa noastra de management de proiect si as dori sa le multumesc tuturor pentru munca si dedicare lor de-a lungul intregului proiect‚ÄĚ, a declarat David Evans, fondatorul si proprietarul Optim Project Management.

Optim Project Management a efectuat diligenta tehnica pentru Hornbach inainte de achizitia terenului si in perioada de constructie a fost contractat pentru a furniza servicii de management de proiect, inclusiv managementul costurilor si contractelor, dirigentie de santier si coordonare SSM.

Data de deschidere a magazinului Hornbach Cluj-Napoca este programata sa aiba loc in vara lui 2021.

Dezvoltarea din Cluj-Napoca este al cincilea magazin DYI Hornbach in afara Bucurestiului si al optulea care se deschide in tara. Optim Project Management a livrat, de asemenea, catre Hornbach un magazin de 12.000 mp in Oradea in toamna anului 2020. Domeniul complet de servicii a constat diligenta tehnica, proiectare generala, autorizare, management de proiect, managementul costurilor si contractelor, dirigentie de santier si coordonare SSM. In plus, Optim Project Management a realizat un raport tehnic de due diligence inainte de achizitia de teren in Constanta si in prezent furnizeaza servicii de proiectare generala si autorizare pentru un nou magazin Hornbach in regiune.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

7 metode de generare a oportunitatilor de vanzare online

7 metode de generare...

Vanzarile online sunt complet diferite comparativ cu cele fata-in-fata. Cu exceptia cazulu...

Umidificarea spatiilor interioare poate reduce transmisia coronavirusului, precum si riscul de infectie

Umidificarea spatiil...

Un studiu recent arata ca prin cresterea umiditatii aerului din spatiile interioare se poa...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole