Despre noi   |   Harta site   |   Publicitate   |   Contact

Fundal submeniu
Companii:

West Gate prelungeste contractul cu Accenture Services Romania pana in 2025

Birourile Accenture in West Gate totalizeaza in prezent aproximativ 13.000 mp

Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, detinut de Genesis Property, a prelungit contractul de inchiriere a spatiului de birouri cu compania americana Accenture Services Romania pentru inca 7 ani, avand astfel o prezenta continua de 18 ani.

Pe langa cei 12.000 mp alocati birourilor lor, Accenture a inchiriat inca 1.000 mp de birouri. Aceasta este a doua prelungire consecutiva a contractului, Accenture fiind prezenta inca din 2007 in West Gate, cand a inchiriat 2.400 mp.

„In 2007, Accenture a ales West Gate, prevazand potentialul imens al spatiilor noastre de birouri si capacitatea zonei Preciziei de a atrage angajati pregatiti. De 11 ani am fost alaturi de ei si de angajatii lor, iar eforturile noastre sunt indreptate pe mai departe spre acoperirea nevoilor acestora, pentru a le oferi toate conditiile necesare pentru a atinge performanta si de a le face mai frumoasa viata la birou”, spune Liviu Tudor, presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

„De cand au venit in West Gate, birourile Accenture au crescut de mai mult de 5 ori (de la 2.400 mp in 2007 la aproape 13.000 mp in 2018). Este extrem de important pentru un proprietar sa dea dovada de flexibilitate si sa poata sa fie alaturi de chirias, in toate etapele de dezvoltare ale businessului sau. Companiile aleg stabilitatea si capacitatea proprietarului de a aduce imbunatatiri constante serviciilor pe care le livreaza”, spune Stefan Tudos, vice-presedintele Genesis Property.

In prezent, parcul de birouri West Gate pune la dispozitia comunitatii de business (formata din peste 10.000 oameni de business si studenti) o gama larga de servicii si facilitati precum: o unitate de cazare de patru stele, trei spatii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plata de 170 locuri si o parcare a campusului de 180 locuri), 1 restaurant, 1 supermarket, 5 cafenele, o spalatorie auto, curatatorie de haine, sala de fitness, teren de sport si spatii de relaxare exterioare pe iarba.

La inceputul lunii septembrie, in urma unei investitii de 1,5 mil EUR, in West Gate a fost inaugurata singura piscina exterioara cu pista de rollerblading si alergare, amplasata in cadrul unui parc de birouri din Romania.

Printre companiile care au sediul in West Gate, se numara Societe Generale European Business Services, Dacia Renault, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health si Medicover.

West Gate Business Park cuprinde 5 cladiri clasa A, cel mai mare campus privat studentesc din Romania – West Gate Studios, o unitate de cazare Studio One – Accommodation Suites (cu o capacitate de cazare de 32 de camere). West Gate dispune de 15.000 mp spatii verzi exterioare, fiind business park-ul cu cel mai generos spatiu verde ca suprafata, din Bucuresti.

West Gate este amplasat in cartierul Militari, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei, fiind compus din cinci cladiri de birouri, avand o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de metri patrati.

Recomanda articolul

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Urmareste-ne!

facebook skype twitter youtube 

specialist-corner-2

In serviciile de ”Soft FM” diferenta o fac oamenii si comunicarea

In serviciile de ”So...

Domeniul de Facility Management (FM) acopera o varietate mare de servicii. In functie de p...

Orasul inteligent nu e un moft, e o necesitate

Orasul inteligent nu...

In luna iunie 2018 a fost publicat clasamentul celor mai „inteligente” orase din lume. Adi...

alte-articole

pastila-de-joi

Dupa 20 de ani, volumul 4.

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declara...

alte-articole

business-story

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Cum ii ajutam pe cei al caror univers s-a naruit intr-un singur moment

Andrei a fost luat de la 15 ani din spitalul Marie Curie. Pe cand avea 12 ani fusese impli...

alte-articole